Politicky nekorektní humor: Kdo topení zapíná, podporuje Putina!
Autor: Redakce | Publikováno: 02.01.2024 | Rubrika: Knihy
Ilustrace
Víte, co jsou to Češi? Smějící se bestie!“ Bohumil Hrabal, Ostře sledované vlaky. Vedení EU si nechalo vypracovat zprávu, v níž je konstatováno, že „humor se stal ústřední zbrani extremistických hnutí k rozvraceni otevřených společností.“ Stále silnější omezování svobody slova v EU a prováděný boj proti předsudečné nenávisti, vede k tomu, že vykládání vtipů na určitá témata se stává velice nebezpečnou záležitostí, která vám může nejen zničit kariéru, ale dostat vás i do vězení nebo alespoň do situace, kdy vám soudy (případně další státní orgány) uloží finanční či jinou pokutu.

Víte, co jsou to Češi? Smějící se bestie!“ Bohumil Hrabal, Ostře sledované vlaky. Vedení EU si nechalo vypracovat zprávu, v níž je konstatováno, že „humor se stal ústřední zbrani extremistických hnutí k rozvraceni otevřených společností.“

Stále silnější omezování svobody slova v EU a prováděný boj proti předsudečné nenávisti, vede k tomu, že vykládání vtipů na určitá témata se stává velice nebezpečnou záležitostí, která vám může nejen zničit kariéru, ale dostat vás i do vězení nebo alespoň do situace, kdy vám soudy (případně další státní orgány) uloží finanční či jinou pokutu.

Kdo topení zapíná, podporuje Putina! Politicky nekorektní vtipy 2

V naší České republice je ještě v mnoha ohledech větší svoboda slova než na Západě, ale i u nás postupně dochází k utahování šroubů. V situaci, kdy vláda České republiky kritizuje jiné státy kvůli jejich omezování svobody slova prozápadních skupin, tak dochází k úplně stejnému omezování svobody slova i v EU a České republice.
 
V této publikaci naleznete aktuálně kolující politicky nekorektní české a slovenské vtipy na aktuální společenská témata – hlavně na téma války na Ukrajině, Ruska, vlády Petra Fialy a ideologie zeleného socialismu prosazovaného vedením EU.
 
Název: Kdo topení zapíná, podporuje Putina!
Podnázev: Politicky nekorektní vtipy 2
Editor: Jan Belica
© 2023 Lukáš Lhoťan, Jan Belica
Rok vydání: 2023
Vydavatel: © Lukáš Lhoťan v Pstruží, www.lukaslhotan.cz
ISBN: 978-80-88352-25-9
EAN: 9788088352259
Počet stran: 72
Formát: 105 × 148 mm , sešit.
DPC: 159 Kč
K zakoupení, za zvýhodněnou cenu, v našem e-shopu zde.
 Důležité upozornění! Při nákupu nad 500 Kč poštovné zdarma!