"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Vánoční dobrý skutek: Důstojnější život pro zdravotně postiženou Alenu na kterou se český stát vysral!

Autor: Redakce | Publikováno: 28.11.2022 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Česká Republika

Žijeme ve státě, který nám bere víc jak 50% výdělku. Který podporuje cizí národy a naše česká vláda zve si sem k nám statisíce příslušníku cizího národa. A přitom žijeme ve státě, který sere na své občany a nechce jim zajistit slušný život. Ti méně šťastní pak musí prosit soukromé dárce o pomoc, aby mohli žít aspoň trochu slušně. 
 
Známy Ostravák Láďa Větvička k tomu napsal:
Někdy si řikam, co to zme za lidi, když podpořime dvěmi miliony dum pro stare psy a přispěvky pro konkretni lidi su desetinasobně menši... A pak mě vždycky napadne, jak hluboko zme klesli, že jako stat podporujeme bez omezeni cizi narod, a naši lidi se tu musi doprošovat... tuž posuďte sami v čase vánočním, jestli cosik nepřidat někomu, kdo neměl tolik štěstí jako my a na koho tento režim nemyslí...
 
Citujeme:
Důstojnější život pro Alenu
Představení sbírky
Dobrý den všem… ráda bych poprosila o pomoc při sbírce na své nové zuby.. Přesto, že je mi 41 let, mé kosti a zuby nejsou vlivem vleklé nemoci (již od 14let) v nejlepší kondici... je těžké, když jíte a bolí to, když se nemůžete pořádně usmát… Na kosti beru doporučené léky, ale příliš služby z dlouhodobého hlediska neudělaly.. stav se nelepší a když, tak se třeba malinko zlepší kyčel, ale zhorší třeba páteř… a zuby, ty jsou horší stále…Ráda bych si nechala udělat zuby, které budou fungovat a budou i pěkně vypadat. Z invalidního důchodu si je nemohu dovolit a i když občas seženu nějakou tu brigádu, tak peníze využiji na to, abych si koupila třeba kvalitnější potraviny nebo doplňky stravy, které mi byly doporučeny. 
 

Klíčová slova: Česká republika
1572 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Souhlasíte s vykázáním amerických vojsk z Nigeru? Po vykázání francouzských vojsk nyní Niger vykázal i americká a zahájil vojenskou spolupráci s Ruskem. Schvalujete vykázání amerických vojsk z Nigeru?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!