"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)
Kdo jsme

Web Islamizace.cz je projektem Nakladatelství Lukáš Lhoťan, který svou myšlenkou navazuje na více než 17 let trvající projekt Českého portálu o.p.s. Eurabia.cz ve snaze poskytnout českému čtenáři informace o islámu, multikulturalismu a masové migraci. Protože původní projekt Eurabia.cz se kvůli dalším webům původního provozovatele stal cílem cenzury a mediálních útoků neziskových organizací a stáních orgánů, rozhodli jsme se v Nakladatelství Lukáš Lhoťan začít realizovat úplně nový web a projekt s čistě jasným zaměřením na problém islamizace, multikulturalismu apod.

25. února 2022 zavedla česká vláda (tvořená stranami ODS+KDU-ČSL+TOP09+STAN+PIRÁTI) cenzuru internetu a rušení nepohodlných webů pod záminkou boje se zahraniční propagandou. Stalo se tak na výročí komunistického převratu z roku 1948, kdy komunisté taktéž začali prosazovat plnou cenzuru zabavením papíru pro tisk komunisty nekontrolovaných novin.

Abychom mohli efektivněji čelit jak mediálním lživým kampaním neziskových organizací a zásahům multikulturně smýšlejících úředníků státní správy České republiky, která po vzoru totalitních zemí bez soudního rozhodnutí jen na základě dohody mezi neziskovými organizacemi a státními úřady zavádí cenzuru a blokování nepohodlných internetových zdrojů, začínáme úplně znovu s čistým štítem bez témat, jež zbytečně rozděluji českou společnost a odvádějí pozornost od tématu islamizace.

I toto rozdělení české společnosti kvůli koronavirové krizi, krizi kolem ruského útoku na Ukrajinu apod. nahrává problému islamizace, protože lidé se o tento problém jednak přestávají zajímat a jednak se rozdělují a navzájem znepřátelují, což silně znesnadňuje možnost společenského konsenzu, jak čelit islamizaci a masové migraci z kulturně odlišných civilizačních okruhů.

Lidé jsou v naší společnosti stále více rozdělováni do názorových sociálních „bublin“, a tím pádem se i znepřátelují a nejsou schopni vzájemné spolupráce – a to považujeme za velkou chybu. Byť se v naší společnosti silným hlasem proklamuje, že „patříme na Západ“, tak se chování mnoha lidi, včetně hlasatelů hesla „patříme na Západ“, podobá chování orientálních despocií, kde je potlačována svoboda názorů a jejich různost. Tomu se právě chceme na našem webovém projektu vyhnout.

Náš web je v současnosti jediný web na českém internetu, který se do hloubky a trvale věnuje tématu islamizace; proto je jeho udržení a provoz naší prioritou a budeme vděční za jakoukoliv vaši pomoc.

Ukázka vývoje muslimských populací v některých evropských zemích:

Německo

V roce 1922 bylo v Německu kolem 1 800 muslimů.
V roce 1961 zahájilo západní Německo program přesunu tureckých pracovníků.
V roce 2016 se odhaduje, že v Německu žije kolem 6 000 000 muslimů.

Rakousko

Roku 1983 bylo kolem 70 000 muslimů.
Roku 2014 bylo kolem 600 000 muslimů.
V roce 2014 z 81 722 narozených dětí v Rakousku bylo 11 029 muslimských rodičů, tj. 13,4 % narozených dětí.
Podle Institutu demografie RAV bude kolem roku 2030 muslimů již 1 000 000 – tedy zhruba 10 % z budoucí rakouské populace.
Odhad na rok 2051 se již pohybuje okolo 1 600 000 muslimů, přibližně 14 až 20 % populace.

Prosím podpořte nás

Milí čtenáři, dlouhodobě je velkým problémem ekonomická neudržitelnost provozu našeho webu, kdy nás bojkotují vyhledávače i reklamní společnosti, čili příjmy jsou nízké a zdaleka nepokryjí náklady. Proto provoz našeho webu je možný hlavně díky obětavým dárcům, proto prosím podpořte provoz našeho unikátního webu.

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP

Případně kupte knihy (o imigraci a islámu) v našem e-shopu a šiřte je mezi přáteli: www.lukaslhotan.cz

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Green Deal nebo válečnou ekonomiku? EU se musí rozhodnout mezi zelenou energetikou a válečnou ekonomikou. Jak byste se rozhodli Vy?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!