"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Die Zeit: Vyslání evropské armády na Poláky by je naučilo ctít Evropské hodnoty

Autor: JB | Publikováno: 26.4.2022 | Rubrika: Asie
kladivo

Rusko náš vzor? Buď jak buď, některé horké hlavy se invazivní okupační politice učí rychle.

Německý Die Zeit dává prostor publicistce Gese Lindemannové, která hlásá, že vyslání evropské armády na Poláky (nechtěj potraty,trans a nebinárně šoustat) by je mohlo naučit ctít evropské hodnoty. Tedy, že kdyby existovala tato militární síla, tj. evropská armáda,  na ochranu před Ruskem, mohla by být použita i na ochranu demokratických hodnot, a v Polsku by těžko došlo k odpírání evropskému řádu...  Neboli obdobně jako to SSSR v r.1968 udělal proti ČSSR na obranu socialistických hodnot.
 
"Wenn die militärische Gewalt, die gegen Russland schützt, zugleich die Gewalt zur Verteidigung der demokratischen rechtsstaatlichen Ordnung wäre, halte ich es sogar für fraglich, ob es in Polen zum Angriff auf die rechtsstaatlichen Prinzipien der Gewaltenteilung gekommen wäre." Poláci škřípou zuby.
 
Možná to Die Zeit nechal zaznít ne náhodou v době, kdy východní Zelenskij, Kaczyński a nakonec i Lipavský Německo peskují a školí, co by mělo dělat, což je pro Německo ultraabsurdní... 
 
 Ale Polsku s Maďarskem se přece jen blýská na lepší časy - s přijetím Ukrajiny do EU získají morálního spojence (většina Ukrajinců sdílí stejné křesťanské hodnoty, a zavrhuje protivné evropské..) daleko asertivnějšího a exaltovanějšího než jsou samy. A to by mohl být konečně konec tzv. evropským hodnotám v EU...
 
 
Prosím podpořte náš projekt!
Milí čtenáři, dlouhodobě je velkým problémem ekonomická neudržitelnost provozu našeho webu, kdy nás bojkotují vyhledávače i reklamní společnosti, čili příjmy jsou nízké a zdaleka nepokryjí náklady. Proto provoz našeho webu je možný hlavně díky obětavým dárcům, proto prosím podpořte provoz našeho unikátního webu.
 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP
 
Případně kupte knihy (o imigraci a islámu) v našem e-shopu a šiřte je mezi přáteli: 

 

 

 

1895 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Souhlasíte s vykázáním amerických vojsk z Nigeru? Po vykázání francouzských vojsk nyní Niger vykázal i americká a zahájil vojenskou spolupráci s Ruskem. Schvalujete vykázání amerických vojsk z Nigeru?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!