"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Kdo jsme, proč a za co bojujeme? Islamizace je realitou a hrozbou pro naší společnost

Autor: Redakce | Publikováno: 24.3.2022 | Rubrika: Islám
eurabia2

Web Islamizace.cz je projektem Nakladatelství Lukáš Lhoťan, který svou myšlenkou navazuje na více než 17 let trvající projekt Českého portálu o.p.s. Eurabia.cz ve snaze poskytnout českému čtenáři informace o islámu, multikulturalismu a masové migraci. Protože původní projekt Eurabia.cz se kvůli dalším webům původního provozovatele stal cílem cenzury a mediálních útoků neziskových organizací a stáních orgánů, rozhodli jsme se v Nakladatelství Lukáš Lhoťan začít realizovat úplně nový web a projekt s čistě jasným zaměřením na problém islamizace, multikulturalismu apod.
 
 
25. února 2022 zavedla česká vláda (tvořená stranami ODS+KDU-ČSL+TOP09+STAN+PIRÁTI) cenzuru internetu a rušení nepohodlných webů pod záminkou boje se zahraniční propagandou. Stalo se tak na výročí komunistického převratu z roku 1948, kdy komunisté taktéž začali prosazovat plnou cenzuru zabavením papíru pro tisk komunisty nekontrolovaných novin. 
 
Abychom mohli efektivněji čelit jak mediálním lživým kampaním neziskových organizací a zásahům multikulturně smýšlejících úředníků státní správy České republiky, která po vzoru totalitních zemí bez soudního rozhodnutí jen na základě dohody mezi neziskovými organizacemi a státními úřady zavádí cenzuru a blokování nepohodlných internetových zdrojů, začínáme úplně znovu s čistým štítem bez témat, jež zbytečně rozděluji českou společnost a odvádějí pozornost od tématu islamizace.
 
I toto rozdělení české společnosti kvůli koronavirové krizi, krizi kolem ruského útoku na Ukrajinu apod. nahrává problému islamizace, protože lidé se o tento problém jednak přestávají zajímat a jednak se rozdělují a navzájem znepřátelují, což silně znesnadňuje možnost společenského konsenzu, jak čelit islamizaci a masové migraci z kulturně odlišných civilizačních okruhů.
 
Lidé jsou v naší společnosti stále více rozdělováni do názorových sociálních „bublin“, a tím pádem se i znepřátelují a nejsou schopni vzájemné spolupráce – a to považujeme za velkou chybu. Byť se v naší společnosti silným hlasem proklamuje, že „patříme na Západ“, tak se chování mnoha lidi, včetně hlasatelů hesla „patříme na Západ“, podobá chování orientálních despocií, kde je potlačována svoboda názorů a jejich různost. Tomu se právě chceme na našem webovém projektu vyhnout.
 
Náš web je v současnosti jediný web na českém internetu, který se do hloubky a trvale věnuje tématu islamizace; proto je jeho udržení a provoz naší prioritou a budeme vděční za jakoukoliv vaši pomoc.
 
Ukázka vývoje muslimských populací v některých evropských zemích:
Německo
V roce 1922 bylo v Německu kolem 1 800 muslimů.
V roce 1961 zahájilo západní Německo program přesunu tureckých pracovníků.
V roce 2016 se odhaduje, že v Německu žije kolem 6 000 000 muslimů.
 
Rakousko
Roku 1983 bylo kolem 70 000 muslimů.
Roku 2014 bylo kolem 600 000 muslimů.
V roce 2014 z 81 722 narozených dětí v Rakousku bylo 11 029 muslimských rodičů, tj. 13,4 % narozených dětí.
Podle Institutu demografie RAV bude kolem roku 2030 muslimů již 1 000 000 – tedy zhruba 10 % z budoucí rakouské populace. 
Odhad na rok 2051 se již pohybuje okolo 1 600 000 muslimů, přibližně 14 až 20 % populace.
 
Prosím podpořte nás
Milí čtenáři, dlouhodobě je velkým problémem ekonomická neudržitelnost provozu našeho webu, kdy nás bojkotují vyhledávače i reklamní společnosti, čili příjmy jsou nízké a zdaleka nepokryjí náklady. Proto provoz našeho webu je možný hlavně díky obětavým dárcům, proto prosím podpořte provoz našeho unikátního webu.
 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP
 
Případně kupte knihy (o imigraci a islámu) v našem e-shopu a šiřte je mezi přáteli: www.lukaslhotan.cz

Klíčová slova: islamizace
3859 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Měli by být vpuštěni na Olympiádu sportovci Izraele a Ruska?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!