"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Opravdu potřebujeme masovou migraci do Evropy? Aneb o největší dezinformaci dneška ...

Autor: Marie Divišová | Publikováno: 25.4.2022 | Rubrika: Evropa
eu

Politici stále odůvodňují potřebu imigrace vymíráním obyvatelstva. Ale proč by se vlastně měl stále zvyšovat počet obyvatel?  S oblibou se žongluje s počty "neproduktivních" státních zaměstnanců, které jakoby živí ti produktivní v průmyslu. Jenže to je typická demagogie.  Stačí si najít na google fotky z automobilových závodů z meziválečných roků - na pásu se snaží stovky lidi - šroubuji, barví, svařuji atd. Dnes reportáž ze stejného závodu vypadá tak, že se vynořují robotická chapadla a dělaji většinu toho, co dřív dělali řemeslníci a nahoře z velínu to kontrolují dva lidé. Na výrobu čehokoliv je dnes potřeba zlomek lidí, kteří danou věc vyráběli před půl stoletím.
 
Za první republiky se počitalo v zemědělství, že jeden člověk zvládne obdělat 3-5 hektarů půdy. Dnes se stroji zvládne 10x tolik. Takze i nižší počet pracovně aktivních lidí zvládne bez problémů uživit více neproduktivních, kteří žijí "z našich daní"  - důchodců, dětí, učitelů, lékařů ad.
 
Navíc - v celé Evropě je spousta nezaměstnaných, zejména mladých lidí. Ale tito mladí lidé se nad spoustou zaměstnání jenom ušklíbnou, odmítají dělat manuální práce a další, které považují za podřadné - kromě jiného také proto, že jsou mizerně zaplacené. Vystudují vysokou školu s nesmyslným zaměřením, tam se poflakují do 30 roků a pak se diví, že musí jít dělat číšníka, servírku nebo do skladu.
 
Migranti navíc nic neřeší - většina je funkčně negramotná, neumí jazyk, i ti, kdo mají vzdělání, tak píší arabským písmem, neovládají latinku. Mají svůj rodinný režim - žena je s dětmi doma, těch dětí je 5, pracuje jenom muž, takže nepříznivý poměr aktivních lidí je u nich ještě horší - 1:6 i více. Pro většinu zaměstnání jsou totálně nepoužitelní, takže finálně ze státu jenom tyjí různé podpory a poměr aktivních a neaktivních jenom dále zhoršují. A tyhle poměry se nemění ani ve třetí generaci po příchodu do Evropy.
 
Řešení je v tom, aby se evropská společnost vrátila nohama na zem, aby se "běloši" přestali ofrňovat nad fyzickou prací, aby byli slušně zaplaceni lidé v různých pomocných zaměstnáních, v továrnách na pásu, ve skladech, v úklidu, v péči o děti a seniory.
 
Prosím podpořte náš projekt!
Milí čtenáři, dlouhodobě je velkým problémem ekonomická neudržitelnost provozu našeho webu, kdy nás bojkotují vyhledávače i reklamní společnosti, čili příjmy jsou nízké a zdaleka nepokryjí náklady. Proto provoz našeho webu je možný hlavně díky obětavým dárcům, proto prosím podpořte provoz našeho unikátního webu.
 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP
 
Případně kupte knihy (o imigraci a islámu) v našem e-shopu a šiřte je mezi přáteli: 

 

Klíčová slova: EU  | multikulturalismus  | Česká republika  | imigrace  | Afrika  | integrace  | Blízký východ
2050 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Měli by být vpuštěni na Olympiádu sportovci Izraele a Ruska?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!