"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Je obrovská inflace záměrnou akci jak okrást obyčejné lidi? Provádí EU obdobnou krádež jako komunisté v 1953?

Autor: Helena Mallotová | Publikováno: 12.6.2022 | Rubrika: Evropa
eu

Unaveni každodenními dobře cílenými informacemi -  desinformacemi zapomínáme, že ďábel nespí: Dovoluji si upozornit na fakta, která jsem vyčetla v renomovaném německém printovém měsíčníku Tichys Einblick. Zde výňatek z článku pod názvem Velká loupežná výprava: Pádivá inflace chladnokrevně vyvlastňuje střadatele. EU současně tvořivě kutí na registru majetku. Konkrétní návrhy na zvláštní odvody a státní dlužní úpisy existují již dávno. Netýkají  se přitom pouze "superboháčů". Ruka státu míří především na střední třídu. 
 
O jakémsi majetkovém registru EU asi doposud prakticky nikdo neslyšel. Je to proto, že je zatím ve stádiu plánování. Politici a úředníci, kteří ho připravují, se snaží udržet ho v tajnosti. Koncem roku 2021 však Evropská komise potvrdila, že zadala "studii proveditelnosti". Onen seznam nemá zahrnovat pouze majetek, uložený u bank, má registrovat i to, co má občan doma: Hotovost, zlato, starožitnosti, umělecké předměty, cenné hodinky, auto. Evropský souhlas pro zřízení národního registru již existuje. Nahlíží mimochodem nejen do občanova stavu konta, ale i do jeho případné bankovní schránky. 
 
A s válkou na Ukrajině získává projekt "skleněný občan" na razanci. Údajně není jiná možnost (čím dál oblíbenější evropský argument - "bez alternativy"), jak bojovat proti ruským oligarchům.  S každým občanem EU je nakládáno jako s napůl kriminálníkem. Doposud bylo možné zahájit trestní stíhání jen v případě konkrétního podezření. Sledování všech občanů s odůvodněním, že se tak dá lépe zjistit porušování zákona si do této doby dovolily jen autoritativní a totalitní společnosti. 
 
Německý institut pro hospodářské vědy DIW, blízký vládnoucí sociální demokracii, před nedávnem navrhl navrátit se k tzv. dani z domova, která v pozdním období tzv. Výmarské republiky plnila státní kasu a v roce 1933 ji vděčně převzali národní socialisté, kteří ji používali k financování zbrojení. 
 
Další dodatečné zatížení nemovitosti by však zdá se ještě zdaleka nestačilo a tak sociální inženýři z DIW požadují navíc "státní dlužní úpisy na veškerý soukromý majetek vyšší hodnoty, které by byly určeny na refinancování a odbourávání státních dluhů v Evropě." Tyto úpisy by se měly týkat každého, kdo by vlastnil majetek v hodnotě nad 250.000 euro (6,250.000 Kč), což by postihlo prakticky každého, kdo by měl malou nemovitost nebo třeba životní pojištění. 
 
A právě pro tento účel by se hodil připravovaný evropský majetkový registr. (výňatek z obsáhlejšího článku Alexandera Wendta v nejnovějším výtisku Tichys Einblick.)
 
Prosím podpořte náš projekt!
Milí čtenáři, dlouhodobě je velkým problémem ekonomická neudržitelnost provozu našeho webu, kdy nás bojkotují vyhledávače i reklamní společnosti, čili příjmy jsou nízké a zdaleka nepokryjí náklady. Proto provoz našeho webu je možný hlavně díky obětavým dárcům, proto prosím podpořte provoz našeho unikátního webu. Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 
 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP
 
Případně kupte knihy (o imigraci a islámu) v našem e-shopu a šiřte je mezi přáteli: 
Přečtěte si více informací o mešitách v České republice v naších článcích zde:

 

 

Klíčová slova: EU  | Česká republika
2293 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Souhlasíte s vykázáním amerických vojsk z Nigeru? Po vykázání francouzských vojsk nyní Niger vykázal i americká a zahájil vojenskou spolupráci s Ruskem. Schvalujete vykázání amerických vojsk z Nigeru?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!