"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Německý stát má přednostně zaměstnávat imigranty a má to být nařízeno i soukromým firmám

Autor: Helena Mallotová | Publikováno: 19.6.2022 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Německo

Německý úřad pro antidiskriminaci povede aktivistka Ferda Atamanová, známá tím, že původní německé občany nazývá "brambory". Tato dcera tureckých přistěhovalců usiluje již po léta o zavedení kvót na migranty ve státní  správě, nebo ve vedení soukromých firem. Podle jejích návrhů by na tato místa měli být přednostně přijímáni migranti, a to tak dlouho, dokud by se nevyrovnal v dané oblasti odpovídající procentní podíl migranti : domorodci.

Podobný návrh se již pokusila prosadit v roce 2021 berlínská senátorka pro integraci (kvóta 35 % pro státní správu), zatím bez úspěchu. S kvótami je to totiž poněkud zapeklité. Jak vyřešit situaci, kdy o jedno místo budou usilovat dva stejně kvalifikovaní lidé: kvótou podpořená žena ze zámožné rasově čistě německé rodiny a muž, kvótou podpořený, neb syn libanonského řidiče?

Atamanová požaduje 26 % kvóty pro migranty na žádaná místa ve státní správě a ve vedení firem, je to ale teprve první krok, protože hodlá dodatečnými kvótami podpořit zatím opomíjené osoby afrického původu. - A moc se tomu nesmějme. Za totáče existovaly kvóty na Slováky v pražských státních a politických funkcích.

Zdroj: Welt.de

Prosím podpořte náš projekt!
Milí čtenáři, dlouhodobě je velkým problémem ekonomická neudržitelnost provozu našeho webu, kdy nás bojkotují vyhledávače i reklamní společnosti, čili příjmy jsou nízké a zdaleka nepokryjí náklady. Proto provoz našeho webu je možný hlavně díky obětavým dárcům, proto prosím podpořte provoz našeho unikátního webu. Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 
 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP
 
Případně kupte knihy (o imigraci a islámu) v našem e-shopu a šiřte je mezi přáteli: 
Přečtěte si více informací o mešitách v České republice v naších článcích zde:

 

 

 

Klíčová slova: EU  | politická korektnost  | imigrace
1893 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Jaké motivace a ideály by vás přiměly sloužit a bojovat v armádě? Černochová a Řehka chtějí dostat lidi do armády. Za jaké ideály motivace byste byli ochotni sloužit a bojovat v armádě?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!