"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Víme první! Utekl od Konvičky, konvertoval k islámu a teď kandiduje na prezidenta ČR

Autor: Redakce | Publikováno: 26.6.2022 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Česká Republika

V rámci našeho projektu Islamizace.cz monitorujeme situaci s rozrůstáním muslimské komunity v České republice, projevy islámského extremismu a šíření islámu v Čechách a na Moravě. Aktuálně jsme zjistili, že jeden z českých konvertitu k islámu, který dříve působil jako expert u Úsvit – Národní Koalice (tehdy tam byl triumvirát Martin Konvička, Petr Hampl a Miroslav Lidinský), tak poté od Konvičky a spol. odešel a konvertoval k islámu. Dnes tento konvertita k islámu oznámil, že již shromáždil přes 50 tisíc podpisů občanů České republiky a přihlásil se ke kandidatuře na prezidenta České republiky. 

A o koho se vlastně jedná? jde o Jiřího Kotába ze severní Moravy, který je trvale zdravotně postižen a upoután na vozík.  Velkou podporu získal hlavně od lidé v lázeňských městech.  "Nějakých patnáct tisíc podpisů jsme získali o víkendu v Ostravě, po rehabilitačních zařízeních na jižní Moravě, v lázních Teplice a v Děčíně," říká Kotáb.

Screen z videa, Martin Konvička a Petr Hampl byli dva hlavní vedoucí Bloku proti islámu 

Screen z videa, Martin Konvička a Petr Hampl byli dva hlavní vedoucí Bloku proti islámu

Konvertita k islámu Jiří Kotáb, který dnes kandiduje na prezidenta České republiky, kandidoval v roce 2017 za Blok proti islámu v jižních Čechách :-D  Pak po rozpadu BPI se na všechno vykašlal a raději se stal muslimem :-( Teda muslimové musí být z Bloku proti islámu a tomu co se tam dělo vysloveně nadšení :-( Kolik podobných jim to sviňské dění v BPI přineslo? :-(
 

Kotáb byl v minulých letech expertem v hnutí Úsvit - Národní koalice v době, kdy nejvýraznější osobnosti tohoto hnutí (a koalice skupin kolem něho) byl známy kritik islámu a muslimů Martin Konvička, Po této epizodě Kotáb od Konvičky odešel a konvertoval k islámu. Dnes se věnuje obhajobě práv zdravotně postižených a spolupracuje s bývalým šéfem pražské muslimské obce Leonidem Kušnarenkem.

Jiří Kotáb, fotografie z jeho oficiálni profilu

Jiří Kotáb, fotografie z jeho oficiální profilu

Kotáb ve své tiskové zprávě k získání 50 000 podpisu ke své kandidatuře na prezidenta České republiky píše, že začínal v roce 2016 u Tomia Okamury v jeho Úsvitě, ale to je nesmysl, protože v té době již Okamura z Úsvitu odešel a Úsvit byl pod kontrolou triumvirátu Martin Konvička, Petr Hampl a Miroslav Lidinský. Proč má tuto chybu ve své tiskové zprávě nevíme. Stejně tak je nemožné nalézt informace k tomu kdy a proč k islámu konvertoval. Pouze je dohledatelné, že na muslimských diskuzích a soukromých profilech českých muslimů je propagována podpora jeho osoby jako "bratra konvertity k islámu".

Celá situace připomíná kauzu předního představitele Suverenity Jany Volfové, který byl konvertitou k islámu, ale veřejně to popíral a kandidoval za tuto protiislámskou stranu. Web Idnes.cz k tomu tehdy napsal: Místopředseda jihomoravské Suverenity Libor Matouš zažaloval jednoho z účastníků své muslimské svatby. Popírá totiž, že by někdy byl muslimem nebo se účastnil dění v komunitě. 

Jaké jsou šance Jiřího Kotába na zvolení netušíme, asi moc velké ne, ale i kdyby se mu zázrakem podařilo zvítězit, tak by nebyl prvním muslimem v české politice. Mimo muslimů v komunální politice měla Česká republika již například muslimského senátora za ČSSD. Přesto jeho kandidatura a rychlost sniž získal podpisy pro svou kandidaturu v lázeňských městech dokazuje, že zastoupení muslimů v české společnosti roste stále rychleji a stejně tak i jejich vliv. 

Víte například to, že již dnes v České republice máte mešity v těchto městech? Praha, Brno, Teplice, Karlové Vary, Hradec Králové a modlitebny v Olomouci, Klimkovicích, Karviné, Plzni, Liberci ... 
 

Tisková zpráva Jiřího Kotába kandidáta na prezidenta České republiky v roce 2023

Praha 24. června 2022 (PROTEXT) - Jiří Kotáb má 50 tisíc podpisů! První postižený kandidát v historii České republiky se může utkat o funkci prezidenta
 
V rekordně krátké době nasbíral tým Jiřího Kotába potřebných padesát tisíc podpisů a nic tak nebrání tomu, aby se v roce 2023 první tělesně postižený kandidát na prezidenta v historii utkal o nejvyšší ústavní funkci s řadou známých a mediálně protěžovaných jmen.
 
Získat padesát tisíc podpisů se mu podařilo v rekordně krátké době. Vždyť ještě před třemi týdny jich měl "jen" polovičku. Poslední týdny byly opravdu hodně hektické, do prázdnin jsem chtěl získat potřebný počet, prozradil program svého "prezidentského" týmu v posledních dnech Jiří Kotáb. "Nominaci prostřednictvím parlamentu jsme s týmem již na počátku zamítli. Důvěra řadových občanů je v našich očích klíčová, ale zároveň také zavazující," uvedl Kotáb. "Moc si vážím toho, že mou kandidaturu na prezidenta momentálně podpořilo takové množství spoluobčanů, všem za to moc děkuji," řekl Kotáb.
 
Ve sbírání podpisů hodlá nadále pokračovat. "Čím větší důvěra občanů, tím lépe. A také bych nerad, aby byla správnost podpisů zpochybněna, jako se to v minulosti stalo jiným kandidátům na prezidenta," nastínil Kotáb.
 
Čtyřicetiletý příbramský rodák je osobou tělesně postiženou s III. stupněm invalidity již od mládí. Tento fakt ale nepovažuje za svoji nevýhodu. "Rád bych veřejnosti ukázal, že i osoby s tělesným postižením, za kterými nestojí bohatí mecenáši nebo drahé agentury, se mohou ucházet o nejvyšší úřad v zemi a oslovit desetitisíce, ba si troufám říci, statisíce voličů," nastínil Kotáb.
 
V politice má bohaté zkušenosti, už od roku 2016 kdy začínal v Úsvitu Tomia Okamury, jako expert na sociální politiku. Momentálně pracuje jako soukromý ombudsman kde společně s ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘÍ Kushnarenko&Partners pomáhá tak osobám v tíživých životních situacích.
 

 

Jako jediní v ČR monitorujeme šíření islámského extremismu
a islamizaci České republiky!
Provoz našeho projektu stojí hlavně na podpoře naších čtenářů.
 
 
Prosím podpořte náš projekt!
Milí čtenáři, dlouhodobě je velkým problémem ekonomická neudržitelnost provozu našeho webu, kdy nás bojkotují vyhledávače i reklamní společnosti, čili příjmy jsou nízké a zdaleka nepokryjí náklady. Proto provoz našeho webu je možný hlavně díky obětavým dárcům, proto prosím podpořte provoz našeho unikátního webu. Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 
 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP
 
Přečtěte si více informací o mešitách v České republice v naších článcích zde:
Případně kupte knihy (o imigraci a islámu) v našem e-shopu a šiřte je mezi přáteli: 

 

 

 

Klíčová slova: Česká republika  | islamizace
6502 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Věřáte ve vítězství Ukrajiny? Podle průzkumu Evropské rady pro mezinárodní vztahy věří ve vítězství Ukrajiny jen 10% Evropanů. A jak to dopadne v naší "evropské" ČR? Hlasujte!
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!