"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Německo opět zažívá silnou vlnu ilegální migrace. Je to stejné jako v 2016!

Autor: Helena Mallotová | Publikováno: 14.7.2023 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Německo

Německo zažívá stejný masový příliv migrantů jako v roce 2015 - a současně důsledky neřízené migrace: Klany, které jednoduše ignorují stát. Ministryně vnitra Faeserová a její spojenci jsou přesto rozhodnuti, že to, co se děje, nebudou radši vnímat, než aby opustili svůj levičácký pohádkový svět.
 
Vzpomínáme si na ty podvody a polopravdy? Angela Merkelová otevřela v roce 2015 pro statisíce migrantů hranice, poté si dovolila tvrdit, že je přece neotevřela, že je jen nezavřela. Přitom je dnes již známo, že je nechala otevřít. Vyplývá to z pokynu  Spolkovému úřadu pro migraci a uprchlíky, který měl do země vpustit každého žadatele o azyl, i když přicházel přes třetí bezpečnou zemi. Tím, aniž by se dohodla s evropskými spojenci, vypověděla ze dne na den Dublinské dohody. 
 
A později, ačkoliv viděla, že "evropské řešení" selhává, ujistila své spoluobčany, že jednala správně a "že to zvládnou". A když se začaly ve veřejnosti projevovat obavy z neomezovaného přílivu migrantů před chudobou, do omrzení opakovala: "Rok 2015 se už nesmí opakovat."
 
Co se logiky argumentace týče, současná ministryně vnitra Faeserová jen pokračuje v argumentaci bývalé kancléřky. "2015" se právě opakuje, přes veškerá ujišťování. V roce 2022 přišlo do Německa víc lidí, než tomu bylo v onom velkém otevřeném podzimu roku 2015. Za rok 2022 zaznamenal Centrální registr cizinců příchod osob, které se vešly, nebo se pokoušely vejít do široké kolonky "osoby, hledající ochranu", ve výši 3,08 mil. lidí. Faeserová však prohlásila: "Pro lidskost žádná horní hranice neexistuje." Samozřejmě však ona i její podporovatelé vědí, že žádná lidskost nově příchozí neuživí a neposkytne jim střechu nad hlavou. K tomu je zapotřebí další a další miliardy eur a stále to nestačí. Platí to spolkové země i obce. Ročně 30 mld. euro jen na "výkony, spojené s uprchlíky". Podíl osob bez německého občanství mezi příjemci podpory v nezaměstnanosti činil v roce 2022 45 %, přičemž podíl cizinců na počtu obyvatel činí 15 %. 
 
 
Obrovské prostředky pro migraci do sociálního systému jsou však jen částí problému. Ani nejvyšší částky nevykouzlí nové další učitele a pomocníky a především žádné obytné prostory. 
 
Zatímco se však pozornost médií, politiků a influencerů zaměřuje pouze na středomořskou cestu, putují tisíce Syřanů a Afghánců do Německa dál ilegálně východní cestou přes Bělorusko a Polsko. Nechat kontrolovat východní hranice ministryně vnitra odmítá. Další, víceméně opomíjenou cestu do Německa zneužívá z titulu své funkce ministryně zahraničí Baerbocková. Ještě stále zůstává otevřená cesta pro "afghánské spolupracovníky", Německo si tak  letecky neustále dováží další tisíce údajných spolupracovníků, většinou se širokým příbuzenstvem.
 
Vedle neomezeného masového proudu přistěhovalců do vyčerpané země existuje ještě další problémová oblast a tou je neschopnost a nemožnost odsunout nevítané migranty ze země. Koncem roku 2022 mělo Německo opustit 255.000 osob, 219.000 jich však obdrželo německé specifikum: Tzv. strpění. To znamená, že nespadají pod azylový zákon, ani pod uprchlickou konvenci. Přesto mohou zůstat. 
 
A tak se proto mohou opakovat případy, jako byl ten ze Saské Kamenice: Iráčan, který měl být vyhoštěn již v roce 2018, ubodal jednoho muže a další dva zranil. Syrský extremista IS, právě propuštěný z vězení, napadl v Drážďanech nožem homosexuální pár, jednoho muže zabil, druhého těžce zranil.   Žádný odpovědný úředník nedokázal vysvětlit, jak je možné, že Ibrahim A., občan z Gazy, který měl v Německu za sebou dlouho kriminální kariéru, mohl i přesto zůstat.    V lednu 2023 ubodal v regionálním vlaku v Brockstedtu dva lidi a dalších pět zranil. Politici jsou pokaždé "zděšeni" u vše znovu prověří. 
 
To jsou tedy ti, jak je tehdejší ministryně vnitra označila "darovaní lidé", odborníci, na než Německo čekalo a čeká. I dnes volají německé firmy po nových kvalifikovaných silách a lákají je do země.   Jenže ten, kdo skutečně ve svém oboru něco umí, nepůjde do Německa, země s druhými nejvyššími daněmi v EU, nejdražší elektřinou, nefungující infrastrukturou, nulovým růstem - a čím dál nejistějším veřejným životem.
 
Protože to je asi ta nejzávažnější lež berlínských politických i mediálních obyvatel snových bublin: V Essenu mohli právě občané přihlížet, jak ulicemi pochodují velké arabské a libanonské bojůvky, aby spolu kvůli celkem nepodstatnému sporu zúčtovaly. Německý stát mohl jenom po straně přihlížet. Jsou to scény, které můžeme již delší dobu vidět ve Francii. Etnické skupiny si vytvářejí vlastní pořádek. A státu dávají najevo, že mu do toho nic není. 
 
Ještě pořád si myslíme, že jsme nepodepsali kvóty? Ještě pořád si myslíme, že jsou na pár let oddáleny? Ještě pořád si myslíme, že nám je Německo, aniž by se s námi nějak bavilo, nevnutí? Když už si samo neví rady?
 
Výňatek z: Tichys Einblick, Die Lebenslügen der Nancy F.
 

Děkujeme všem, kdo nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

 

Klíčová slova: multikulturalismus  | imigrace  | integrace
816 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Souhlasíte se zákazem spalovacích motorů? 61% Němců je proti EU-zákazu spalovacích motorů od r. 2035. A Vy?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!