"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Realita na Ukrajině a česká mediální propaganda. Na Ukrajině pokračuje rehabilitace masových vrahů

Autor: Martin Kavka | Publikováno: 26.8.2023 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Ukrajina

Ukrajinští vojáci si stěžují, že nemají pomoc od vlastních občanů. Podle Ukrajinské pravdy klesla pomoc Ukrajinců pro vlastní armádu za rok o 50%. Vojáci v předním linii mají pocit, že Ukrajince už válka nezajímá. Nejenže vojákům chybí výzbroj, neprůstřelné vesty, ale i takové obyčejné věci jako ponožky. Nehledě na to, že mnohdy se k vojákům v předních liniích dostane jídlo až po třech dnech. Dokonce i střelivo. Stovky ukrajinských vojáků se vzdalo a odešlo do ruského zajetí, protože nevidí smysl dalšího boje. 
 
Zatímco Zelenský vyhlašuje, že od Nizozemí dostane 42 stíhaček F-16, tak odstupující premier Mark Rutte neví kolik stíhaček může Nizozemí poskytnout. Nizozemí jich má 42, funkčních 18 . Nicméně Ukrajina tvrdí, že jich dostane 42. Že to nemusí být pravda se v ukrajinském tisku neobjevuje, stejně jako to, že skoro všechny nizozemské strany se podivily nad tím, že Rutte něco slíbil, aniž to konzultoval s parlamentem, protože ten má poslední slovo. Zvláště, když Rutte je v demisi. 
 
Za chvíli se koná v Indii schůze států G20. Ukrajina nebyla pozvána. Indie to zdůvodnila tím, že G20 řeší ekonomické otázky  a nikoli otázky globální bezpečnosti. Nicméně Kuleba prohlásil, že hledá se spojenci Ukrajiny, jak se na summit dostat, protože pro Ukrajinu je to důležité. Důležité je i to, že podle ukrajinské vlády, patří Ukrajina mezi pět nejsilnějších zemí na světě. 
 
Po té, co prezident Ruska vytáhl dokumenty, že na základě dohody z jara 2021 se ruská vojska stáhla od Kyjeva a z Kyjevské oblasti, přičemž základem dohody byla neutralita Ukrajiny, toto potvrdila i bývala bezpečnostní analytička Bílého domu. V Politicu vyšel článek, že Putin i po zklamání ohledně Minských dohod udělal jako první krok a stáhnul vojska. Nečekal, že tuhle dohodu pošle ke dnu Boris Johnson , který okamžitě přicestoval do Kyjeva a pak i americký prezident Biden. Dnes je stažení ruských vojsk vydáváno za velké ukrajinské vítězství. Naše média psali a píší, že Ukrajinci je vyhnali......Ostatně jako Cherson. Pamatujete jak několik dní se u nás psalo, že Ukrajinci nevědí, zda to není past, že Rusové opouští Cherson? Dnes se píše, jak Cherson Ukrajinci osvobodili. 
 
Poté  Ukrajinci našli mučící sklepy, jenže problém, CNN a další tam byli dříve než ukrajinská tajná služba a ukrajinský armáda. Tak ti novináři dostali zákaz. O mučení se nakonec objevila jediná fotka, kde byl byl ruční telefon používaný za Druhé světové války. Což ovšem otevřelo otázku Buče, odkud ruská armáda odešla na základě dohod. Starosta města, prohlásil, že ve městě je klid a ruská vojska jsou pryč. Za dva dny po té byl svět zásobován fotkami mrtvých lidí na ulicích, hromadnými hroby, jako ukázku ruských zvěrstev. Už je kolem toho ticho, že? Stejně jako kolem Ducha Kyjeva. Směšné je, že do Buči vozil politiky Zelenský a Ducha Kyjeva Zelenský vyznamenal nejvyšším řádem Ukrajiny. tady je paradox, že vyznamenán byl Duch Kyjeva v době, kdy už se vědělo, že to jsou nahrávky z počítačového simulátoru. 
 
V Oděse odstranili sochu zakladatelky města Kateřiny Veliké. Starosta města protestoval, nakonec se Kyjevu podvolil. V čem se nepodvolil je odstranění sochy Puškina. Podle starosty oděsané Puškina milují a mělo by o to rozhodnou referendum. Starosta uvádí, že socha Puškina byla ze sbírky občanů Oděsy a sám je proti. V Oděse je také největší odpor k ukrajinizaci města a kultury. 
 
Což naráží i na skutečnost, že na rozdíl od kyjevské vlády a její snahy se jih a východ ukrajiny odmítá podrobit ukrajinskému jazykovému zákonu. Ostatně Rumunsko vyjadřuje podporu Ukrajině, ale před pár dny rumunský premiér vznesl obavu o rumunskou menšinu na Ukrajině. A maďarská prezidentka navštívila Záporoží. A aniž se o tom u nás psalo, tak se objevily články, jak zlý Maďaři v 1968. Je třeba Maďary odrovnat, dostat do podvědomí jako zlý národ. 
 
Hlavně, že je v pořádku, že podporujeme Ukrajinu, kde se pojmenovávají ulice po válečných zločincích. Ostatně nikomu nepřipadá trapné, že k Babímu Jaru se jede ulicemi, pojmenovanými po lidech, kteří tam hnali kyjevské Židy. Kteří vraždili Poláky i Čechy na Volyni. Lidech jejichž muži zapalovali malé děti obalené smolou. Upozorňují na to nejen západní historici, čeští dezoláti, volyňští Češi, ale hlavně polsky parlament. U nás? Ticho po pěšině. Budeme řešit poplivanou ukrajinskou dívku, přestože to bylo všechno jinak. 
 
Všechno je jinak i s tou Ukrajinou. Někdo mi pod můj minulý článek napsal, že Zelenský nesliboval referendum o samostatnosti Doněcka a Luhanska, ale mluvil o řešení jejich situace, ta situace o čemž psaly i naše média byla , že  ukrajinská armáda likvidovala i školy na Donbase, jak tehdy psaly třeba aktualne.cz 
 
Vše jde vyřešit, že?
 
Oběti Ukrajinců. Ukrajinci zpochybňované
 

Nenechte se nejapně formovat. Nechte se informovat!

Vaše ISLAMIZACE.CZ

Děkujeme všem, kdo nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

 

Klíčová slova: politická korektnost  | válka
1821 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Měli by být vpuštěni na Olympiádu sportovci Izraele a Ruska?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!