"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Západní tisk potvrzuje ukrajinské brutální metody psychického mučení v koncentrácích pro Rusy ...

Autor: Martin Kavka | Publikováno: 19.11.2023 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Ukrajina

Myslíte, že Ukrajina patří k Evropě, že to je demokratická země? The Times přinesl článek o ruských zajatcích na Ukrajině.  Ukrajina „převychovává“ a „deprogramuje“ ruské válečné zajatce ve svých věznicích. Píše o tom The Times. V článku se píše, že vězni se v 6 hodin ráno budí za zvuků ukrajinské hymny z reproduktoru, který je umístěn v každé místnosti. Cestou do jídelny musí vězni projít uličkou ověšenou fotografiemi Štěpána Bandery a Tarase Ševčenka.
 
Tohle byla praxe komunistických korejských a vietnamských věznitelů amerických vojáků. Představte si, že Německo by s někým bylo ve válce ve jménu demokracie a váleční zajatci by museli chodit chodbou s portréty Adolfa Hitlera. Než někdo řekne, že Bandera byl vězněm nacistického Německa v koncentračním táboře, tak upozorňuji, že nebyl vězněm jako ostatní. Byl sice uzavřen, protože Němci měli strach z ukrajinských nacionalistů, ale spíše než vězení to byl luxusní pobyt s životem o jakém si většina Němců mohla jen nechat zdát. 
 
Ruští váleční zajatci, screen článku
 
You're shit at dying, you know that?" řekl Sandor Glagane ve Hře o trůny, když popravil jednoho ze zrádců Bratrstva bez praporů, když se ho předtím Ohař zeptal, kde jsou ostatní. Dotyčný odpověděl "Fuck you" Ohař reagoval "Those are your last words, fuck you? Come on you can do better."
 
Český překlad byl. "Kde jsou ostatní?" Naser si! "Naser si, to jsou tvoje poslední slova?" "Máš na víc!"  Naser si "Jsi ve sračkách, víš to"
 
Něco podobného se dnes děje na Ukrajině. Zelenský si postěžoval, že Ukrajina přestává svět zajímat a dával to do souvislosti s konfliktem v Izraeli. Západ sice verbálně dál podporuje Ukrajinu, ale v mlze ukazuje Zelenskému zdvižený prostředníček. Zelenský Západ unavil. Vydíráním, požadavky, lžemi. Pryč jsou doby, kdy Zelenský jezdil po světě a rozkazoval politikům co mají dělat a přitom jím familiárně tykal. Jako Charlesi Michelovi, kdy řekl. Do roka chceme do EU, pamatuj si to Charlesi. Kdy vyhrožoval před jednáním NATO a Ukrajina ve Vilniusu. Naštval Poláky, když je v OSN nepřímo označil za spojence Kremlu, jen proto, že odmítli přijímat ukrajinské obilí. 
 
Nevím, nakolik je ta informace pravdivá, ale dnes do Ruska přiletěl velitel ukrajinské letecké jednotky se žádostí o politický azyl. Ukrajinské úřady se k tomu na dotaz novinářů nechtějí vyjadřovat. K tomu v dnešním německém Bildu vyšel článek, že Rusové prolomili ukrajinskou obranu u Avdijivky, která tam byla budována od roku 2014. 
 
Zároveň se na Ukrajině mluví o procesu s vysoce postavenými generáli za zradu, protože dovolili, aby Rusové vstoupili na Ukrajinu. Rezonuje tam jedno jméno "Zálužný" Zatímco postavení Zelenského na Ukrajině je na bodu mrazu, tak Zálužný je nejpopulárnější osobou na Ukrajině a v případě, že by vstoupil do politiky a založil stranu, má největší naději zvítězit nejen v prezidentských volbách. Zelenský si je vědom, že patří k nejvíce nenáviděným lidem u ukrajinských vojáků. 
 
Navíc se to na Ukrajině hroutí i díky paní Farion, která nazvala rusky mluvící Ukrajince podlidmi co mají táhnout k Putinovi. Jak pak s hrůzou zjistila i Ukrajinská pravda, tak i ve Lvově je ruština běžným komunikačním jazykem. Ukrajinštinu v běžném životě používá jen třicet procent lidí. Do našich médií se to nedostalo, ale když nedávno ukrajinský parlament přijal zákon o derusifikaci a v Kyjevě a dalších městech se začaly ničit sochy Puškina a dalších ruských klasiků, tak většina diskutérů se postavila proti.  "Co nám zbyde z kultury, když odstraníme sochy ruských spisovatelů, malířů, básníků a hudebníků?" zeptal se jeden diskutér. Čímž vystihl, že Ukrajina je kulturně propojená s Ruskem. 
 
Další zákon, kterým je omezováno používání ruštiny v běžném životě komentoval Oleksij Arestovyč, bývalý poradce a asi i bývalý přítel Zelenského. "Není to paradox, že zatímco my omezujeme ruský jazyk tak na ruských univerzitách se ukrajinština vyučuje jako samostatný předmět?" 
 
Myslím, že potěšující pro Ukrajinu není ani článek z nizozemských NRC. V Nizozemí přibývá stále více mladých mužů z Ukrajiny. Na začátku listopadu žilo v Nizozemsku 24 450 mužů vojenského věku z Ukrajiny (téměř čtvrtina všech ukrajinských uprchlíků v zemi)
 
Proč by mě měl zajímat ten zkorumpovaný gang, řekl Nikolaj o ukrajinské armádě. Mně už na Ukrajině neuvidíte. Bomby zabíjí ne politiky, ne podnikatele, ale obyčejné lidi dodal Nikolaj, jehož matku a bratra, zabily dle jeho slov ruské bomby. 
 
A zatímco v našich médiích vyšel článek, že většina Ukrajinců je proti jednání s Rusy a pokračování války, tak ukrajinská opoziční a zakázaná média nabídla jiný pohled. Většina Ukrajinců je pro jednání s Rusy a ukončení války. Čemu pak věřit? 
 
Našim médiím, která přejala zprávu z ISW, že ukrajinská armáda na levém břehu Dněpru vytvořila předmostí, což ovšem ukrajinská generalita popřela a ruská média se o tom ani nezmínila? 
 
A do toho všeho Oděsa je Rusko, heslo, které se šíří v Oděse, kde odmítají plány ukrajinské vlády na kácení soch, ničení památníků, odstraňování ruštiny z veřejného života. Stejně jako v Charkově a i lidé, kteří umí ukrajinsky mluví rusky. 
 
Zelenský Ukrajince ztratil, sám si to možná neuvědomuje, ale je sám, dokonce i Jermak, šedá eminence, si vybírá jako lord Varys příštího panovníka. Danilov, Budanov už jen kopou kolem sebe a jak to vypadá tahle ukrajinská elita za chvíli začne bojovat sama za sebe. Ztratil západní spojence. Mimo Lipánka, ten hrdinně zkonfiskoval ruský majetek v době, kdy většina západních politiků  přemýšlí, jak s Ruskem dál udržovat vztahy, protože budoucnost je budoucnost. Fiala si myslí, že český krok budou následovat i další státy. Nějak nechápu myšlení našich politiků, kdy přemýšlí nad tím, jak obnovit diplomatické vztahy s Ruskem na vrcholné úrovni a zároveň udělají krok, který to znemožňuje. I když ano, africká návštěva Nutellirého. To je přesný příklad diplomacie, kdy krok vpřed znamená tři kroky vzad a je to vydáváno za vítězství. 
 

 

Nenechte se nejapně formovat eurohujerskou propagandou.

Nechte se informovat!

Vaše ISLAMIZACE.CZ - neprodejné zprávy bez reklam 👍

Děkujeme všem, kdo nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

 

Klíčová slova: válka
1810 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Měli by být vpuštěni na Olympiádu sportovci Izraele a Ruska?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!