"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Ex-šéf německé kontrarozvědky varuje: Evropa čelí islamizaci!

Autor: JB | Publikováno: 26.11.2023 | Rubrika: Afrika
nazislam

Bývalý prezident německé kontrarozvědky (oficiální maskovací název: Úřad na ochranu Ústavy) Hans-Georg Maassen varuje, že Evropa spěje k islamizaci. Pod rouškou multikulturalizmu byla do Evropy v drtivé většině vpuštěna kultura islámská, a ta má teď určující slovo v evropském multikulturalizmu, To nyní vidí i evropští politici, kteří se už bez fatálního vnitřního odporu nemohou postavit za západní hodnoty, nota bene za demokratický stát Izrael v jeho současném konfliktu s arabským světem. Je k vzteku, že si politici nemohou teď říci své. Ne kvůli opozici, ale kvůli imigrantským masám, které - ad absurdum - dnes nutí být Německo tím, čím ve své nové historii chtělo vždycky a přísně nebýt - antisemitským.

Je tristní, že Evropa řeší jak zrychlit azylovou proceduru, namísto toho, aby neoprávněné imigranty vracela rovnou na hranicích. Taková imigrační politika je jen na oko, pouhou atrapou politiky, kritizuje Maassen. Proč vůbec evropští činitelé vpouští masy muslimských imigrantů do Evropy a platí na ně horentní peníze, zatímco její důchodci, kteří celý život pracovali se musí spokojit s čím dál více skromnější penzí? Maassen poukazuje na to, že zatímco muslimští imigranti vědí, co chtějí a mají na to instrumenty jako silnou tradici rodiny, rigidnost svého náboženství a inertnost k západní kultuře, západní lidé už neví, co chtít, kam směřovat a ideové hodnoty mají jen v pohodlí a dostatku a část mladé generace, a kdoví proč více ženy, se podvoluje nové islámské kultuře nadupané (lhostejno či pravdivě a odůvodněně či nikoli) ideologickou přesvědčivostí, neomylností a tahem na branku. Ostatně Evropaně se také v Americe neintegrovali do indiánské společnosti...

Maassenovy výzvy k netoleranci vůči netoleraci imigrantů a trvání na tom, že imigranti mohou platně spoluutvářet naši společnost jen když přijmou naše hodnoty a stanou se jejich nositeli a tak morálně legitimizují svůj pobyt u nás, zní už spíše jako zoufalé výkřiky v denacionalizační, dekulturizační a státovyvlastňovací katastrofě, která už nastala. Německo již nikdy nebude ryze německé, imigrační politika nanejvýš může zařídit, aby nebylo ryze "islámsky" německé, ale např. i "čínsky" německé. Tento politický imigrační vabank nezvládlo. Jako ostatně mnohé jiné národy a kultury v dějinách.

A co se týče poražené kutury a hodnot? Nebojte, po jejich porážce bývají se zadostiučiněním zuráženy jejich hrany, a jako looserské je na sebepotvrzení vystaví třeba někde v muzeu.  Schluss. Třeba hned vedle neandrtálců. Nebo až za nimi?

zdroj+videoExxpress - YouTube

Nenechte se nejapně formovat eurohujerskou propagandou.

Nechte se informovat!

Vaše ISLAMIZACE.CZ - neprodejné zprávy bez reklam 👍

Děkujeme všem, kdo nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

 

1313 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Ukrajinští odpírači v ČR ano či ne? Podle MZV Lipavského, ČR nechce na svém území ukrajinské odpírače vojenské služby. Chcete je tu Vy?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!