"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Němci se stali nejvěrnějšími vykonavateli politiky ruských carů

Autor: Michal Poláček | Publikováno: 8.2.2024 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Rusko

"Spatříc chýše v plamenech, divoši zpanikařili, zahodili zbraně a vydali se na pomoc rodinám. Kozáci jim vpadli do zad. Byl jsem rozzloben, že se jim podařilo zajmout jen jedenáct lidí. Mužík mě uklidnil, že ostatní upálili ve vesnici. Dělostřelectvo přeoralo spáleniště. Dobrá práce."  - Baron Georg von Zass, 1836.
 
Padesát dva. Tolik velmi starých aristokratických německých rodin složilo svatou přísahu ruskému caru Petru Velikému. Tito baltští Němci cara nikdy neopustili. Právě němečtí luteráni se stanou jednou z opor budoucí světové velmoci. Nemají vazby ani soucit s prostými lidmi, nesdílí s nimi ani Boha. Jsou vzdělanější a movitější než jakákoliv jiná skupina obyvatel s výjimkou cara. Byl mezi nimi i dědeček Von Zasse. Ve třicátých letech 19. století je veterán Napoleonských válek povolán k policejní operaci. Domorodci, Čerkešové, si získali pověst vikingů Kavkazu. Jen oni a pohoří stojí mezi Petrohradem a Gruzií okupovanou Turky.
 
"Barone Rosene, je pravda, že jsem nařídil kozákům, aby se drželi zkrátka. Ať se zaměří na dívky, ne na chlapce. Ty mladší osmi let ať nechají zemřít jako panny. Jsme civilizovaní lidé." Za sadizmem byl chladný kalkul. Von Zass o sobě mezi pověrčivými horaly nechal rozšířit historky, že umí proměnit střelný prach  ve zlato a stravuje se olovem. Nemohou ho zranit. Stařešinům nabídne velkorysý mír, jen aby je po cestě na místo schůzky nechal postřílet čestnou stráží.  Jeho pochopové hází do studen opuštěných osad zkažené maso, tráví pitnou vodu. Na místech už vyvražděných vesnic staví pravoslavné kříže. I tady je jen kalkul, pro německého protestanta je pravoslaví stejně cizí jako pro Čerkéše. Demonstruje moc nejen nad životem a smrtí, ale nad kameny jejich světa. Ani po smrti od jeho přízraku nebudou mít pokoj.
 
Je rok 1842 a na dekorovaného generálmajora čeká v kanceláři baron Grabbe. Roky chodily o lidojedovi do Petrohradu strašidelné zvěsti, kterým nechtěl nikdo věřit. O údolích, které se proměnily v hromadné hroby, hlavách naražených na kůly, jež nahradily tamní pokácené lesy, o znásilňování sirotků války. Úspěšným lidem nepokládáme těžké otázky. "Ta truhla s lidskými lebkami je vaše, pane Zassi? Byla nalezena pod vaší postelí." Von Zass nadřízeného opraví, nejedná se o lebky lidí, ale zvířat. Jedná se jen o trofeje, obratem se nadřízeného táže zda je z něčeho obviněn. Grabbe se zhluboka nadechne. "Vy je opravdu sbíráte?" 
 
Do odvolání Von Zasse z Kavkazu byl zavražděn jeden milión domorodců. Tři čtvrtiny národa. Ti zbývající dnes tvoří páteř své nové vlasti. Turecka, kam se uchýlili před evropskými hodnotami.
 
Von Zass preparáty nesbíral jen sám pod sebe. Byl muž vědy a pokroku. Tragédie na sebe bere klaunský kostým. Přátelé Von Zasse na německých univerzitách na kostech zavražděných mužů, žen a dětí vysvětlují studentům medicíny lidskou anatomii. Záhy dospějí k závěru, že existuje takzvaná "Kavkazská rasa", která sdružuje Evropany, Semity a Indy. Dosud je termín "Caucasian race" užíván vládou Spojených Států amerických. Evropa se ex post zamiluje do čerstvě vyhubeného kmene. V salónech trhá poptávka po čerkéšských ženách rekordy. Nikde na světě prý nežijí lidé s tak vznešenými a symetrickými rysy. Z Čerkéše bude marketingový brand.
 
Je to jisté varování. Zbožné Rusko neselhalo tak jako západní země. Vědecký rasizmus se tam neujmul, neprorostl do státní ideologie. A přesto tam absolutní moc nad životem a smrtí získal Hannibal Lecter. Nikdo mu roky nekladl těžké otázky. Důvěřovali mu.
 
Ten druhý poznatek je horší. Genocida funguje, je to absolutní řešení mezilidských vztahů. Obrátí se jen proti těm, kteří ji nemohli nebo nechtěli dotáhnout do konce. V roce 2003 je baronovi Von Zassovi postavena socha ve městě Armavir. Měšťané jsou vděčni svému otci zakladateli. 

 

Nenechte se nejapně formovat eurohujerskou propagandou.

Nechte se informovat!

Vaše ISLAMIZACE.CZ - neprodejné zprávy bez reklam 👍

Děkujeme všem, kdo nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

 

Klíčová slova: EU  | válka
605 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Měli by být vpuštěni na Olympiádu sportovci Izraele a Ruska?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!