"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Obyčejní Ukrajinci svým mediím a vládě nevěří, ví že stále více lžou

Autor: Martin Kavka | Publikováno: 6.3.2024 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Ukrajina

Podle ukrajinského DeepState, každý den probíha na Ukrajině kolem šesti set pohřbů padlých ukrajinských vojáků. Mimochodem DeepState publikuje na Telegramu, který je na Ukrajině nejpopulárnější sociální síť a ukrajinská vláda se už rok snaží, jak tuto platformu na Ukrajině zakázat, protože Ukrajinci si tam sdílí právě věci jako jsou pohřby vojáků, násilné odvody důchodců do armády apod.
 
Největším aktivistou  zákazu Telegramu je Podoljak. Jenže jak to vypadá, Ukrajinci už nevěří tomu ukrajinskému sdílení informací médií. Navíc mimo Telegramu mohou číst i západní média. Jediná možnost je, odříznout Ukrajinu od internetu. Což, ale nejde. 
 
Ukrajinci už nevěří médiím, nevěří oficiálním tabulkám ztrát ruské armády. Protože vojáci z fronty přináší jiné informace. U nás, například IDnes, přinese nadšený článek, že Ukrajinci sestřelili další SZ-34 a jaká je vypovídající hodnota? Nula. Je to stejné, jako byla informační hodnota německého tisku, že sestřelili  další B-17. Mezitím Rusové postoupili o další desítky kilometrů a zlikvidovali speciální jednotku na Kinburské kose. Z celého výsadku přežil jen jeden. Ukrajinci to nazvaly černým dnem pro Ukrajinu. Dalším černým dnem je rozhodnutí Syrského, že Ukrajina musí dobýt ztracená území. A jak to dopadlo? Vyslané elitní jednotky ustupují. Skutečnost je však horší, ukrajinské jednotky přestávají bojovat a ustupují. Ukrajina totiž nemá žádné obranné pozice. 
 
Jak řekl představitel jedné stavební firmy. Přijeli jsme na místo a řekli nám, vybudujte okopy od lesa k záhonkům. Takhle to nejde, navíc nám nikdo ani nezaplatil. 
 
Stejně mluví i ukrajinští vojáci. "Kam se máme stáhnout?"" Do otevřených planin". A zatímco Zelenský řeční, jak ukrajinská armáda zvítězí, tak hřbitovy v ukrajinských městech a vesnicích se plní a roste nespokojenost v ukrajinské armádě a dezerce k Rusům. Rostou i útěky z Ukrajiny.  Nedávno jim utekl příslušník policie na dovolence a utekl přes Turecko do Ruska. Teď se jim nevrátil divadelní soubor ze Lvova. Předtím jim utekl prominentní novinář, pak humanitární pracovníci do Moldávie atd. 
 
Asi není celkem zajímavé, že na základě slov Zelenského, že zemřelo 31 tisíc Ukrajinců, si mnozí položili otázku, tak proč potřebuje dalších 500 tisíc do armády.
 
Nenechte se nejapně formovat eurohujerskou propagandou.

Nechte se informovat!

Vaše ISLAMIZACE.CZ - neprodejné zprávy bez reklam 👍

Děkujeme všem, kdo nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

 

Klíčová slova: válka
471 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Ukrajinští odpírači v ČR ano či ne? Podle MZV Lipavského, ČR nechce na svém území ukrajinské odpírače vojenské služby. Souhlasíte?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!