"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Jaké metody mohou české tajné služby použít k diskreditaci demonstrací proti Fialové vládě?

Autor: Lukáš Lhoťan | Publikováno: 3.9.2022 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Česká Republika

Narůstající nespokojenost českých obyvatel se současnou vládou Petra Fialy, a celkově se současným eurohujerským režimem, logicky vede k snaze režimu mít opozici "pod kontrolou" a odrazovat obyvatelstvo od podpory opozice. Děje se to nejen tak, že má režim vybrané "osobnosti" jenž vystupují jako opozice proti němu, ale ve skutečnosti pouze slouží k "odvedení" hněvu obyvatel po "hromosvodu", který režim nijak neohrozí a je jím kontrolován.
 
V tomto seriálu chci čtenáře seznámit se známými metodami tajných služeb ke kontrolování a neutralizování opozice, které používala KGB, CIA, izraelské tajné služby a pod. A jenž mohou využívat české tajné služby dnes k ohraně eurohujerského režimu a zneschopnění opozice v České republice. České tajné služby totiž mají výhodu tradice zkušených agentů StB, kteří po roce 1989 začali sloužit novému režimu a dochází tak k spojení zkušenosti americké tajné služby CIA se zkušenostmi komunistických tajných služeb.
 
Jaké tedy mohou tajné služby učinit aktivní opatření k neutralizaci a diskreditaci demonstrací proti režimu?
V hlavním směru jsou to následující opatření:
 
Zaprvé je to vyslání vycvičených provokatéru, nemusí jít nutně přímo o agenty tajné služby, mohou to být klidně externí spolupracovníci, kteří prostě jen dostanou zaplaceno a pokyn k tomu, aby konali diskreditační akce na demonstraci. Například radikální a nenávistné pokřiky, nošení problémových transparentů a hesel na oblečení a pod. 
 
Zadruhé je to spolupráce s medií, kdy poskytuje tajná služba mediím informace, fotografie, videa problematických lidí a chování na demonstrací. A také samozřejmě ovlivňuje novináře tak, aby záměrně zveličovali projevy extremismu, nenávisti a pod. na demonstraci, aby byl vytvářen v mediích obraz demonstrantů a představitelů demonstrantů jako extremistů, radikálu a tak se docílilo nezájmu obyvatel o témata probírána na demonstraci a podařilo se tak i tlumit i podporu činnosti demonstrantů mezi obyvatelstvem.
 
Tedy tuto sobotu si na demonstracích dejte pozor, aby jste nebyli náhodou v zápalu zloby nad eurohujerským režimem využití provokatéry českých tajných služeb k diskreditaci demonstrací. Další informace k metodám tajných služeb zveřejním v příštím článku.
 
 
Chci jen dodat, aby nevznikla mýlka, že jsme nikdy pro žádnou tajnou službu nepracoval a veškeré mé znalosti, které zde píši vychází z rozhovoru se zkušenými bývalými agenty tajných služeb, čtení odborných knih o metodách tajných služeb a totalitních režimů. A sledováni odborných dokumentárních prezentaci o historických případech činnosti tajných služeb a totalitních režimů.
 
O autorovi: Lukáš Lhoťan (1980) je zakladatel Nakladatelství Lukáš Lhoťan a nezávislý novinář, bývalý muslim a autor knih Ježíš Kristus a islám, Eurabia, Islám a islamismus v České republice, Cestujeme po Turecku, Arménský holocaust a dalších. Je absolventem dvou středních škol (firemní management) a absolovent bakalařského studia Teologické nauky na Univerzitě Palackého v Olomoucí. Jeho komentáře vycházejí v různých českých mediích (Konzervativní listy, Parlamentní listy, Reflex apod.) a jsou překládány i do cizích jazyků (angličtina, polština, ruština aj.) Od roku 1998 do roku 2010 byl spolupracovníkem předsedy českých muslimů Muneeba Hassana Alrawiho. Je absolventem poutě do Mekky a vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth. V rámci svých cest navštívil opakovaně mnohé exotické země, například Saudskou Arábií, Jordánsko, Turecko, Gruzií, ale i například méně exotické Řecko, Srbsko, Bulharsko, Rumunsko, Německo, Francií, Maďarsko, Maltu a další.
 
Podílel se na projektu odhalování islámských extremistů v německé spolkové zemi Bavorsko (projekt byl ve spolupráci s bavorskou zemskou kontrarozvědkou Bayerisches Landesamt für Verfassungsschutz). Rovněž absolvoval studijní pobyt v USA The International Visitor Leadership Program (2010). Do svého veřejného zřeknutí se islámu v roce 2012 patřil k mediálně nejznámějším muslimům v České republice a také k propagátorům reformního islámu.
 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice:

 

Milí čtenáři, dlouhodobě je velkým problémem ekonomická neudržitelnost provozu našeho webu, kdy nás bojkotují vyhledávače i reklamní společnosti, čili příjmy jsou nízké a zdaleka nepokryjí náklady. Proto provoz našeho webu je možný hlavně díky obětavým dárcům, proto prosím podpořte provoz našeho unikátního webu. Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP
 
Případně kupte knihy (o imigraci a islámu) v našem e-shopu a šiřte je mezi přáteli: 

 

 

Klíčová slova: Česká republika  | vlastenectví  | válka
1657 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Jaké motivace a ideály by vás přiměly sloužit a bojovat v armádě? Černochová a Řehka chtějí dostat lidi do armády. Za jaké ideály motivace byste byli ochotni sloužit a bojovat v armádě?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!