"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

EU potichu buduje instituci ke kontrole majetku obyvatel. Přijdou pak další daně?

Autor: Helena Mallotová | Publikováno: 14.5.2023 | Rubrika: Evropa
eu

Mimo naši pozornost pro nás EU připravuje překvapení: hodlá zřídit Centrální majetkový registr. Podklady k jeho zřízení jsou už na stole, teď už čekají na závěrečné projednání v Evropské  komisi a v Evropské radě. Centrální majetkový registr bude obhospodařovat  nově zřízený obří evropský dozorový úřad se sídlem ve Frankfurtu n. M. a v Paříži. Tento centrální úřad bude vlastně  datová banka veškerých údajů o občanovi. Velký bratr má již dnes maximum informací o každém z nás, ví, jaký nemovitý majetek vlastníme, kolik peněz máme na kontě, jestli investujeme do akcií, za co utrácíme, kam a kudy cestujeme, jaké léky užíváme, co kupujeme, informací o každém z nás má dostatek, teď usiluje o to, aby nám sebral i zbytek našeho soukromí. 
 
A úplné ovládnutí každého občana se blíží každým dalším krokem. Digitální peníze umožní jakési neviditelné ruce, abychom měli na příděl pouze to, co ona každému z nás dovolí. Funguje to takto již i u firem, které žádají banky o úvěr. Vytváří se rating správného chování firem, na jehož základě bude posuzováno, zda mají nárok na úvěr a případně za jakých dalších podmínek ho obdrží.
 
Centrální majetkový registr, který je před schválením, má prý zabránit praní špinavých peněz. Je to lež. Špinavé peníze se bez problémů perou jako nikdy v historii. Umožňuje to válka na Ukrajině. To, oč jde, je vytvoření "transparentního" občana, o němž Velký bratr bude vědět, zda má sbírku známek, drahý obraz či zlatý náhrdelník po babičce. Bude-li o něm všechno vědět, bude jím snadno manipulovat, bude snadno vydíratelný a nebude schopen se vzepřít jeho zvůli. Občan bude řízen podle toho, jak "slušně" se bude chovat. Jak že to říkal Goebbels: "Kdo nic nemusí skrývat, nemusí se ničeho bát". Opravdu už zase?
 
Centrální majetkový registr, do něhož máme spadnout, je totální útok na lidskou důstojnost.  Braňme se, pokud to ještě jde. Dnes zasedá vládní ODS na ideové konferenci. Na vstupním videu se otáčejí listy větrníků, vize budoucnosti této země. Zdalipak někdo z přítomných zmíní kromě světlých zítřků, které nám z jejich vůle kynou, i totální zotročení, které nám bezprostředně hrozí?
 
Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

Jak se (ne)hlasuje v europarlamentu aneb otevřený výsměch voličům od europapalášu

 

Klíčová slova: EU
1086 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Jaké motivace a ideály by vás přiměly sloužit a bojovat v armádě? Černochová a Řehka chtějí dostat lidi do armády. Za jaké ideály motivace byste byli ochotni sloužit a bojovat v armádě?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!