"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Evropští politici, co se týče islámu, nic nepochopili. Nic. A bohužel i mnozí Evropané ...

Autor: Martin Kavka | Publikováno: 24.10.2023 | Rubrika: Evropa
eurabia_flag

Evropští politici, co se týče islámu, nic nepochopili. Nic. Británie je zděšena demonstrací 100 tisíc muslimů v ulicích Londýna. Německo je zděšeno rostoucím antisemitismem, postojem muslimů  a jejich demonstracemi na podporu Hamásu. A dalo by se pokračovat Rakouskem, Belgii, Francii. 
 
Evropští politici si neuvědomují, že muslimové nevnímají Hamás jako teroristickou organizaci, oběti na straně Izraele berou jako spravedlivou odplatu, oběti na straně palestinských Arabů jako genocidu a útlak. Nepochopili, že naše hodnoty, demokracii muslimové nikdy nepřijmou. I když jaké hodnoty? Ty co se snaží prosadit ta bolševická klika v Bruselu? 
 
Vše skončí jako vždy.Ústupky ve prospěch evropských muslimů. Politici budou ustupovat jako vždy, protože i muslim je volič. Protože politici v západní Evropě se už bojí islámu. 
 
Muslimové znají jen sílu. Buď tu, kterou uplatňují anebo tu, která je uplatňována na ně. V Evropě žije od 20 do 50 mil. muslimů. Ve Francii je to deset procent obyvatel, v Německu šest až osm. Ale nikdo skutečně neví. Sarazzin, Le Pen, Wilders a další jsou pořád nazývání radikální pravicí, ultrapravicí, nacisty, jen proto, že levicová pakáž se rozhodla změnit svět a ignorovat realitu světa. Ukázat na realitu, mluvit o realitě je dnes pravicový extrémismus. Ignorovat realitu, vnucovat lidem sny aktivistů je liberální demokracie. 
 
Demokracie v Evropě skončila, nežijeme v demokracii, ale ve zdání demokracie. Podívejte se po Evropě, kde byly volby, s čím do voleb šly vítězné strany a co dnes skutečně dělají. Volič je dobrý jen na hození lístku do urny. Pak už jeho názor politiky nezajímá. U nás to je vidět na pseudopravicové vládě, která pošlapala a porušila každý slib s kterým strany současné koalice šly do voleb. Výsledek za dva roky jejich vlády? Největší daňové zatížení lidí v historii tohoto státu. Podepsaný migrační pakt, který je de facto o přerozdělování migrantů, nebo placení vysokých sankcí, když je nepřijmeme. Schválení emisních povolenek pro domácnosti. Ano, to prosadila v Bruselu naše vláda. Snahy o zavedení Eura. A tím výčet nekončí. Vláda vytváří dluhy jak na běžícím pásu. Jejich úsporný balíček znamená, že vláda přenese finanční dopady na občany, ale nevytváří žádné úspory na straně státu. Vlastně ano, sníží dotace, například na zelenou energii, ale už neřekne, že to sice nebude platit stát, ale rodiny ve svém měsíčním vyúčtování za energie. Že občan zaplatí v cenách plynu tu Síkelovu investici do Net4Gas. 
 
Věřil jsem v demokracii, už nevěřím. Demokracie byla ukradena levicovými aktivisty, zájmovými skupinami, neziskovými organizacemi, které ve skutečnosti stojí za rozhodováním politiků. Rozhodují o nás lidé v Bruselu, které jsme nevolili, Evropská komise. V Evropském parlamentu, kam jsme volili, ale kde politici okamžitě, po první výplatě, zapomenou za jakou zem tam jsou. Demokracie buď je, nebo není. Zažil jsem lidovou demokracii, jak říkali komunisté své diktatuře, zažil jsem demokracii v devadesátých letech a dnes žiji v liberální demokracii. Rozdíl je v tom, že v demokracii nebyla cenzura, nebyl tam ideologický diktát. Politici si nemuseli hlídat co říkají a mohli dokonce po volbách dělat to, co slíbili. V lidové a liberální demokracii si člověk musí hlídat co řekne. Zkoumá se, zda to co politik řekl je v souladu s liberální demokracii a zda to nejde proti "našim hodnotám". 
 
Vlastně už se ani nemůže říct, že někdo je tlustý, protože je to body shaming, protože takhle to říci je forma ponižování tlustého jedince a každý má právo přeci vypadat tak jak vypadá. Třeba společnost Viktoria Secret by mohla vyprávět. Zařadila tlusté a neforemné modelky a vrací se k těm normálně vypadajícím. Protože ideje jsou sice krásné, ale peníze nevydělají. Go woke, go broke. Na druhou stranu není body shaming, když vlády zavadí daně na cukr a tučná jídla? Na jednu stranu je nekorektní říct někomu, že je tlustý a na druhou stranu budeme mluvit, že obezita je problém a tak se budeme snažit, aby lidé tolik nejedli nezdravé potraviny. 
 
A podobné to je i islámem v Evropě. Neřekneme, že muslimové se chovají podle učení islámu. A příčinou jejich chování je islám. Tím bychom přeci urazili milióny muslimů. Proto raději budeme mluvit, že dotyčný muslim, který vraždil se zradikalizoval. Nebo měl nějakou duševní chorobu, ale jinak zdravil sousedy. Budeme obhajovat právo muslimek na zahalení až do krve, ale už nikdo neřekne, že to je náboženský symbol, znak islámu. Naše ústupky vůči islámu došly tak daleko, že v Německu je doporučováno studentkám, aby se neoblékaly příliš vyzývavě a tím neurážely muslimy. 
 
Zblblá západoevropská mládež došla do takového stádia, kdy v roce 2017 v Německu muslimové znásilnili studentku, obhájkyni imigrace a tak brečela, že to neměla nahlašovat na policii, protože ti muslimové budou potrestáni a získají špatnou zkušenost v Evropě. Ale co od nich čekat, když před rokem 1989 jejich rodiče demonstrovali proti rozmisťování amerických raket v Západním Německu, zatímco u nás měl Sovětský svaz desítky raket SS 20 s jadernými hlavicemi, jako například v silech na Libavé. Vím to, byl jsem tam na vojenském cvičení s Rudou armádou a viděl jsem ta sila. 
 
Na Fox News jsem četl, že podle průzkumu je většina voličů Republikánů proti pomoci Ukrajině, ale za pomoc Izraeli. U voličů Demokratů tomu bylo naopak. 
 
Ani mě to nepřekvapuje. Stejně tak mě nepřekvapuje reakce EU, kdy sice odsoudíme teror Hamásu, ale zároveň zvýšíme příspěvky pro palestinské Araby. Ano, my všichni. 
 
Víte jak dopadnou silná slova evropských politiků o odsuzování antisemitismu? Zvýšenými příspěvky pro islámské organizace v Evropě a kecy o tom, že je peníze pomohou jejich integraci do společnosti. A islámské společnosti to rády využijí. A řeknou si o příspěvky.
 
Podobně se chová mafie. Ta tomu říká příspěvek na ochranu. Normální člověk tomu říká výpalné. Ale to je vlastně pravičák, kdyby byl liberální demokrat, tak by řekl, že se jedná o dotace pro znevýhodněné. Problém je, že jsme to my, kdo je znevýhodněn.

 

Nenechte se nejapně formovat eurohujerskou propagandou.

Nechte se informovat!

Vaše ISLAMIZACE.CZ - neprodejné zprávy bez reklam 👍

Děkujeme všem, kdo nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

 

Klíčová slova: EU  | politická korektnost  | islamizace  | imigrace  | džihád
958 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Souhlasíte se zákazem spalovacích motorů? 61% Němců je proti EU-zákazu spalovacích motorů od r. 2035. A Vy?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!