"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Realita eurohujerské vlády Fialy: Konfiskace úspor je prý pro Česko nejpřijatelnějším řešením

Autor: Jana Marková | Publikováno: 19.12.2022 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Česká Republika

👉Inflace 16%. V některých komoditách ale mnohem víc. Už teď jste v podstatě přišli o 1/5 toho, co jste si našetřili. A bude hůř. Záleží na tom, co udělá ČNB a vláda. Šanci ovlivnit to nemáte. Tedy klidným způsobem už ne. 🤔
 
👉Vydělávají energetické společnosti jako ČEZ či EPH, těžařské a zbrojařské firmy, výrobci čipů. Jinak je to o přežívání a mnohdy i o krachu. Hlavním dlužníkem je v Česku stát, jemuž se díky růstu cen příjmy zvyšují a dluhy snižují. Musí ty peníze dostat z nás. Žádné svoje peníze nemá. Jen dluhy a fialové lži. Inflace je formou zdanění obyvatelstva. Tajně a nepozorovaně se konfiskuje významná část majetku občanů. 💵
 
👉Nebude na nájem a ten se bude zvyšovat. Nebude na splátky a úroky klesat nebudou. Když inflace nestačí, přijdou na řadu majetkové daně. Každý, kdo ještě něco bude mít, z toho bude platit tolik, až si to už nebude moci dovolit. 💵
 
👉Máte hypotéku? Už vám nestačí plat ani na elektřinu? Máte smůlu. Nikdo vám nepomůže. Máte firmu? Museli jste propouštět? Máte zaměstnance? Nemáte na odstupné? Máte smůlu. A oni taky. Protože oni mají taky hypotéky a taky několikanásobné zálohy na energie. Ještě chvíli se budete pohybovat na hraně a snažit se to ustát. Neustojíte. Šanci ovlivnit to nemáte. Nijak zvlášť. 
 
👉Dnes mi přišel ze školy milý mail. Všechno včetně kroužků a družiny se od 1.1.2023 zdražuje o 50%. Tak bezva. Kolik máte dětí? Kolik z toho, co máte naspořeno budete muset vydat navíc? To už není 1/5. To už je polovina. 
 
👉Nemáte naspořeno? Co omezíte? Kroužky? Obědy? Družinu? Začnete kupovat levné jídlo, i když víte, co je to za humus? Kadeřníka, kosmetiku, restaurace, divadlo, všechno zbytné. Přestanete investovat, přestanete rekonstruovat. Že to někoho živilo? Že ten někdo platí taky hypotéky a taky má děti a taky nebude mít na topení? Smůla. Kde nic není, ani smrt nebere. Znáte to. 
 
👉Z téhle země bude jeden velký výprodej, na který už si někdo brousí zuby. Vlastně si tady tu Ukrajinu budujeme nejen tím, že tu věšíme její vlajky na každém rohu. Přesto neměníme kurz. Proč nikdo tu záchrannou brzdu nezatáhne? Protože se obávám, že už nemůžou. Už nemůžou říct, celý to bylo blbě, omlouváme se. Pohřbili a popřeli by tím sami sebe. A to se nikdy nestane. To radši pohřbí nás všechny. 
 
Nejsou to veselé vyhlídky. Ale snad je to trochu návod k tomu, že není jedno, jestli bude o trochu líp nebo o trochu hůř. Ona ta trocha může být totiž za dané situace fatální. A teď je nejhůře, co kdy bylo.
 
Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 
 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

 
 

Klíčová slova: Česká republika  | vlastenectví
1691 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Nabídl Západ ruským voličům jinou možnost? Komentáře k ruským volbám jsou v západních médiích kritické, byť uznalé, že v nich Rusové vyjádřili svou vůli. Dobře, ale nabídl Západ Rusům lepší možnost?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!