Orbán: Jednotky NATO stojí před invazí na Ukrajinu
Autor: Redakce | Publikováno: 19.03.2023 | Rubrika: Evropa
Ilustrace
Text je od Martiny R. již tímto děkujeme za sumarizaci tak závažného tématu: Den poté, co Herbert Kickl (rakouský politik a předseda Svobodné strany Rakouska) navštívil Budapešť, Orban naléhavě varoval: Ukrajinský konflikt je na pokraji přeměny ve „světovou válku“. Vojska NATO by mohla zasáhnout do války. Varovná a výhružná slova zazněla od Viktora Orbana v rozhlasovém rozhovoru v pátek ráno. "Svět ještě nikdy nebyl tak blízko," řekl Orbán o "místní válce", která by se mohla změnit ve "světovou válku". NATO je také na pokraji vyslání vlastních vojáků na Ukrajinu.

Text je od Martiny R. již tímto děkujeme za sumarizaci tak závažného tématu: Den poté, co Herbert Kickl (rakouský politik a předseda Svobodné strany Rakouska) navštívil Budapešť, Orban naléhavě varoval: Ukrajinský konflikt je na pokraji přeměny ve „světovou válku“. Vojska NATO by mohla zasáhnout do války. Varovná a výhružná slova zazněla od Viktora Orbana v rozhlasovém rozhovoru v pátek ráno. "Svět ještě nikdy nebyl tak blízko," řekl Orbán o "místní válce", která by se mohla změnit ve "světovou válku". NATO je také na pokraji vyslání vlastních vojáků na Ukrajinu.
 
Vojska NATO
Na Ukrajině je již (deset) tisíc bojovníků ze zemí NATO. Ale jsou aktivní jako žoldáci, buď najatí soukromými hráči jako "Constellis" (dříve "Blackwater") nebo samotnou Ukrajinou. Žoldák vydělává dobře. Mluví se až o 2000 eurech denně. Vojáci NATO ale na Ukrajině ještě nejsou. Podle Orbana je ale Západ zřejmě na pokraji toho, aby to udělal.
 
„Podle mého názoru jsme na pokraji seriózního návrhu, aby hranici mohli překročit i vojáci zemí spřízněných s Ukrajinou,“ řekl. Žádné konkrétní důkazy nepředložil.
 
Pravděpodobnost, že válka na Ukrajině přeroste v globální konflikt, roste, řekl v pátek ráno maďarský premiér Viktor Orbán. "Pravděpodobnost se každým dnem zvyšuje," dodal. A kritizoval Západ, který konflikt podporuje také kvůli ekonomickým zájmům. Zatímco Orbán je proto v EU považován za agenta Kremlu, říká, že mír v Evropě je pro něj důležitý. Nestojí sám, ale pouze proti Západu. Ale je tu i „zbytek“.
 
Mimochodem, Orban ve čtvrtek odpoledne v Budapešti přijal Herberta Kickla. V otázce války byla rychle nalezena shoda, píše „Budapester Zeitung“: „Musí tam být dosaženo okamžitého příměří, aby bylo možné zahájit mírová jednání a odvrátit nebezpečí eskalace konfliktu.“ Kromě toho musí být zrušeny sankce. Plán podobný čínskému mírovému plánu.
 
Ale zdá se, že vývoj ukazuje opačným směrem, pokud se dá věřit Orbanovi. Ukrajinská ofenzíva nepřipadá v úvahu, místo toho je Zelenského režim na ústupu. Rakouský kancléř Nehammer k tomu řekl, že člověk musí být připraven na mnoho dalších let války. Mírový projekt EU jde do války. Proti Rusku.
 
Zdroj: TKP
 
Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 

Jak nám můžete pomoci?

Sdílejte naše články.

 

Nebo finančním darem:

Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001

IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916

BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Uzbekistánští muslimové otevřeli v Praze nové kulturní centrum. Muslimů v Praze je stále více ...

V roce 1922 bylo v Německu 1 800 muslimů a dnes jsou jich miliony! To v ČR nechceme!

Proč mají čeští muslimové utajovanou mešitu v Tuchoměřicích u Prahy?

Muslimům se podařilo zachránit mešitu v Praze Libni a ještě k tomu získali podporu od státu Kuvajt

Český muslim provozuje v Praze islámské centrum propagující islámský fundamentalismus

Takíja - Pravda, lež a přetvářka v arabsko-islámské společnosti - opět v prodeji!

Třetí vlna – islamizace, masová migrace a Rusko

Jak se (ne)hlasuje v europarlamentu aneb otevřený výsměch voličům od europapalášu