"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Primátor Lince: "Imigranti jsou myzogynní až do morku kostí"

Autor: JB | Publikováno: 11.11.2022 | Rubrika: Amerika
Vlajka - Rakousko

S tím, jak se Rakousko stále ještě vzpamatovává z halloweenových imigrantských pogromů před 10 dny, zejm. ve Vídni a Linci, činí se nejrůznější "poučení z krizového vývoje". Jak píše rakouský Kurier.at: "Haloween 2022. Noc, která  vypálila do lineckého veřejného povědomí cejch." (Halloween 2022. Eine Nacht, die sich in Linz ins kollektive Gedächtnis eingebrannt hat). Jinak, za povšimnutí stojí, že tato informace byla ve většině českých médií úspěšně zcenzurována - sice nelžou, ale pravdu vám taky neřeknou...

Linecký primátor, socialista, Klaus Luger prohlásil, že "mnozí mladí imigrantští muži jsou nenávistní k ženám až do morku kostí" ("frauenfeindlich bis auf die Knochen“). Luger má mimochodem dvě dcery (14, 24)... Podle něj za tento stav mohou hlavně rodiče těchto mladých imigrantských výrostků.

Luger si je ovšem vědom, že 20% řádících imigratů jsou zde bez rodičů - českou imigrantskou hantýrkou: tzv. sirotci. Víme, že je rozdíl, jestli přijde matka s dítětem, nebo samí mladí muži jako k nám do Rakouska, kteří pocházejí z archaického sociálna, mají nízké vzdělání, jsou orientovaní na muži vedenou společnost a zarytě nadřazenečtí k ženám. To činí jejich integraci ještě prekérnější, shrnul linecký primátor Luger.

Otázka dne podle Lugera - v podstatě pro celé Rakousko - zní: "Co tedy dělat, aby se imigranti nestávali zločinnými?" (Was man dennoch versuchen könnte, damit die Migranten nicht kriminell werden?). Podle Lugera by imigranti měli už během azylového řízení pracovat, čímž nemyslí nucené práce, ale aby nezevlovali doma jen se svými kumpány. To zní ale tak jednoduše, až to nebude pravda. Věc je zřejmě komplexnější.

zdroj: https://kurier.at - https://exxpress.at - https://www.islamizace.cz - islamizace.cz

Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 

 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice:

 

 

 

1627 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Který postoj je vám bližší k teroristickému útoku v Rusku USA a EU zaujaly odlišný postoj od Ukrajiny k teroristickému útoku v Rusku. Který zaujímáte Vy?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!