"Sluší se, aby žena žila pod botou muže" (Turecké přísloví)

Ruští blogeři a experti: Ať už Západ pošle na Ukrajinu nejmodernější zbraně, aby jsme si je vyzkoušeli

Autor: Marie Divišová | Publikováno: 18.1.2023 | Rubrika: Evropa
Vlajka - Ukrajina

Poslouchám debaty ruských vojenských specialistů na youtube. Pár chlapíků, co za sebou mají Čečnu, Afghánistán, Sýrii, střední velení. Hodně zajímavých informací, ale nejvíc mne zaujalo následující hodnocení: Potřebovali bychom, aby Němci co nejdříve poslali na ukrajinskou frontu Leopardy a Mardery, abychom si nějaké opuštěné odtáhli do dílen a rozebrali si je na šroubky, abychom věděli, jaké mají slabiny. A taky by pomohlo, kdyby amíci poslali na Ukrajinu více než jenom jeden Patriot, abychom si to otestovali v ostrém provozu a naučili se ho obcházet.
 
Takže pro Rusko je ta Ukrajina opravdu válka s NATO a příprava na okamžik, kdy se Reich a strýček Sam spojí a znovu udeří Drang nach Osten.
 
1) Zapad dlouhodobe usiluje o rozbiti Ruska na mensi casti a vyuzivani jeho nerostneho bohatstvi bez placeni odpovidajicich dani do statniho rozpoctu (po vzoru Iraku, Libye, Syrie ap.). Uz se jim to hodne podarilo v devadesatych letech, kdyz rozbili SSSR, a kdy zakony Ruska pripravovali zapadni pravni "specialiste" tak, aby co nejvice penez odtekalo do zahranici. Po nastupu Putina do cela zeme se situace zasadne zmenila, Putin prosadil, ze se z nerostneho bohatstvi radne plati dane a z techto penez se znovu buduje infrastruktura, prumysl a zemedelstvi.
 
2) Mozna byste si mel dostudovat dejepis. Sovetska vojska prisla na nase uzemi proto, aby odtud vyhnala nemecky Wehrmacht. A pokud budete logicky uvazovat, muzete si ty zkusenosti srovnat, behem okupace Nemeckem bylo u nas popraveno nebo umuceno 3,5% obyvatel, 360 tisic lidi. A pri osvobozovani zahynulo 140 tisic sovetskych vojaku. Takze pri hledani vinika nasich problemu doporucuji se zamerit smerem do Nemecka 😃
 
 Ten propagandisticky "reportazni film Navalneho" vyrobilo nemecke filmove studio, zamestnavajici americke specialisty na filmove triky. Ruskym investigativnim novinarum se dokonce podarilo s nimi udelat rozhovor, kde se s temi triky dva specialiste vytahovali.
 
Děkujeme všem, kdož nás podporujete. právě díky vaší podpoře se nám daří monitorovat šíření islámu v ČR. Prosím nepodceňujte hrozbu islamizace České republiky! Jsme dnes jediná skupina aktivistů, která v ČR trvale již mnoho let monitoruje šíření islámu, islamismu a projevy islámského extremismu. 
 
Jak nám můžete pomoci?
Sdílejte naše články.
 
Nebo finančním darem:
Číslo účtu: 209672916 / 0600, Moneta Money Bank, Variabilní symbol: 001
IBAN: CZ90 0600 0000 0002 0967 2916
BIC (SWIFT): AGBACZPP

 

Přečtěte si více informací o mešitách a muslimech v České republice a Evropě:

Klíčová slova: EU  | Česká republika  | válka
1125 čtenářů | 
HodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnoceníHodnocení
Tisknout článek Poslat článek e-mailem
Vaše hodnocení: 

Zde můžete nastavit své hodnocení

Přihlášení uživatele
Jméno:
Heslo:

RSS feed Zasílání upozornění
Čtěte také
Výklad Koránu

Základy islámu a jejich výklad

Obrana Vídně při obléhání Turky 1683

Jak vyvést Evropu z krize? Takto!

Súmrak európskej civilizácie - Barbari sa zmocňujú Európy
Články autora
Průzkum
Nabídl Západ ruským voličům jinou možnost? Komentáře k ruským volbám jsou v západních médiích kritické, byť uznalé, že v nich Rusové vyjádřili svou vůli. Dobře, ale nabídl Západ Rusům lepší možnost?
Hlasovat můžete kliknutím na odpověď
Doporučujeme
Knihu chraň!